Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 443:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 443:2013
SK EN 443:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 42
Publikuar: 2013-05-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 443:2008
CEN/TC 158
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Helmetat për zjarrfikësit në ndërtesa dhe struktura të tjera

Titulli Anglisht

Helmets for fire fighting in buildings and other structures

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies minimum requirements for firefighters'' helmets protecting the upper head mainly against the effects of impact, penetration and heat and flame, whilst firefighting in buildings and other structures.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.