Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1021-1:2019

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1021-1:2019
SK EN 1021-1:2019
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2019-05-27
Regjistri Kombëtar: 277/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1021-1:2014
CEN/TC 207
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Mobilje -Vlerësimi i ndezjes (marrjes zjarr) të mobiljeve të tapicuara -Pjesa 1 : Burimi ndezjes, cigarja

Titulli Anglisht

Furniture - Assessment of the ignitability of upholstered furniture - Part 1: Ignition source smouldering cigarette

Scope Shqip

Nuk është hedhur informacion.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a test method to assess the ignitability of material combinations, such as covers and fillings used in upholstered seating, when subjected to a smouldering cigarette as an ignition source. The test measures only the ignitability of a combination of materials used in upholstered seating and not the ignitability of a particular finished item of furniture incorporating these materials.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 1021-1:2019 replaces SK EN 1021-1:2010 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-02-18 
23 
25 € 
PDF
Blej
Mobilje -Vlerësimi i ndezjes (marrjes zjarr) të mobiljeve të tapicuara -Pjesa 1 : Burimi ndezjes, cigarja