Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13634:2019

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13634:2019
SK EN 13634:2019
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2019-03-26
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13634:2015
CEN/TC 161
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Këpucë mbrojtëse për motoçiklistët -Kërkesat dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Protective footwear for motorcycle riders - Requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard applies to protective footwear for motorcycle riders for use while riding motorcycles for on or off road activities. It specifies the requirements for protection, ergonomic characteristics, innocuousness, mechanical properties, marking and information for users. It also specifies the appropriate test methods.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13634:2019 replaces SK EN 13634:2013 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
33 
31 € 
PDF
Blej
Këpucë mbrojtëse për motoçiklistët -Kërkesat dhe metodat e provës