Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 13968:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 13968:2016
SK EN ISO 13968:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2016-02-18
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 13968:2008
CEN/TC 155
This standard is identical to:
ISO 13968:2008
ISO/TC 138/SC 5
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Sistemet e tubacione plastike dhe të sistemeve të mbetjeve - Tubat termoplastike - Përcaktimi i fleksibiliteitit unazor

Titulli Anglisht

Plastics piping and ducting systems - Thermoplastics pipes - Determination of ring flexibility (ISO 13968:2008)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 13968:2008 specifies a method for testing the ring flexibility of a thermoplastics pipe having a circular cross-section. The method enables determination of the deflection, and necessary force, at which physical damage, if any, occurs within the specified diametric deflection.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.