Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12491:2018

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12491:2018
SK EN 12491:2018
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 19
Publikuar: 2018-12-31
I tërhequr: 2024-02-28
Regjistri Kombëtar: 251/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12491:2015
CEN/TC 136
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Pajisjet fluturimi me rrëshqitje -Parashutat e ndihmës kritike -Kërkesa t e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Paragliding equipment - Emergency parachutes - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to emergency parachutes deployed by the action of the pilot without any other assistance (mechanical or pyrotechnic), intended for use with single seater or two seater paragliders.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 12491:2018 replaces SK EN 12491:2009 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-12-14 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet fluturimi me rrëshqitje -Parashutat e ndihmës kritike -Kërkesa t e sigurisë dhe metodat e provës