Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12276:2018

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12276:2018
SK EN 12276:2018
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 19
Publikuar: 2018-12-31
Regjistri Kombëtar: 251/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12276:2013
CEN/TC 136
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Pajisjet për alpinizëm , ankorimet me friksion -Kërkesat për sigurin dhe metodat e punës

Titulli Anglisht

Mountaineering equipment - Frictional anchors - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety requirements and test methods for frictional anchors for use in mountaineering including climbing.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 12276:2018 replaces SK EN 12276:2009 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-12-14 
15 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm , ankorimet me friksion -Kërkesat për sigurin dhe metodat e punës