Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12275:2018

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12275:2018
SK EN 12275:2018
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2018-12-31
Regjistri Kombëtar: 251/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12275:2013
CEN/TC 136
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Pajisjet për ngjitje në mal -Bashkuesit -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Mountaineering equipment - Connectors - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety requirements and test methods for connectors for use in mountaineering, climbing and related activities. They are part of the safety system, which protects the climber from a fall from height.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 12275:2018 replaces SK EN 12275:2009 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-12-14 
14 
18 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal -Bashkuesit -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës