Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN ISO 13628-1*:2019

Shtëpi » Standardizim » prSK EN ISO 13628-1*:2019
prSK EN ISO 13628-1*:2019
Status: Draft
Gjuha: English
Faqe: 265
Publikuar: 2019-07-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 13628-1:2005
CEN/TC 12
This standard is identical to:
ISO 13628-1:2005
ISO/TC 67/SC 4
Çmim: 70 €Titulli Shqip

Industritë e naftës dhe gazit natyral -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit Pjesa 1 : Kërkesa dhe rekomandime të përgjithshme (ISO 13628 -1 : 2005)

Titulli Anglisht

Petroleum and natural gas industries - Design and operation of subsea production systems - Part 1: General requirements and recommendations (ISO 13628-1:2005)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 13628-1:2005 provides general requirements and overall recommendations for development of complete subsea production systems, from the design phase to decommissioning and abandonment. ISO 13628-1:2005 is intended as an umbrella document to govern other parts of ISO 13628 dealing with more detailed requirements for the subsystems which typically form part of a subsea production system. However, in some areas (e.g. system design, structures, manifolds, lifting devices, and colour and marking) more detailed requirements are included herein, as these subjects are not covered in a subsystem standard. The complete subsea production system comprises several subsystems necessary to produce hydrocarbons from one or more subsea wells and transfer them to a given processing facility located offshore (fixed, floating or subsea) or onshore, or to inject water/gas through subsea wells. ISO 13628-1:2005 and its related subsystem standards apply as far as the interface limits described in Clause 4. Specialized equipment, such as split trees and trees and manifolds in atmospheric chambers, are not specifically discussed because of their limited use. However, the information presented is applicable to those types of equipment.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
86 
48 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyral -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit Pjesa 2 : Sistemet e tubave fleksibël të pabashkuar për përdorime nënujore dhe detare (ISO 13628 -2 : 2006) Petroleum and natural gas industries -Design and operation of subsea production systems -Part 2 : Unbonded flexible pipe systems for subsea and marine applications (ISO 13628 -2 : 2006)
English
Withdrawn 
2012-09-07 
236 
65 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyral -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit Pjesa 1 : Kërkesa dhe rekomandime të përgjithshme (ISO 13628 -1 : 2005)
English
Published 
2012-09-07 
82 
48 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit -Pjesa 10 : Specifikimet për tubat fleksibël të përbërë (ISO 13628 -10 : 2006)
English
Published 
2012-09-07 
227 
65 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyral -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit -Pjesa 11 : Sistemet e tubave fleksibël për përdorime nënujore dhe detare (ISO 13628-11:2007/Cor 1:2008)
English
Published 
2012-09-07 
75 
45 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit -Pjesa 15 : Strukturat nënujore dhe kolektorët
English
Withdrawn 
2012-09-07 
74 
45 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyral -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit Pjesa 2 : Sistemet e tubave fleksibël të pabashkuar për përdorime nënujore dhe detare (ISO 13628 -2 : 2006) Petroleum and natural gas industries -Design and operation of subsea production systems -Part 2 : Unbonded flexible pipe systems for subsea and marine applications (ISO 13628 -2 : 2006)
English
Published 
2012-09-07 
79 
45 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror Projektimi dhe vënia nën veprim e sistemeve prodhuese nënujore -Pjesa 3 : Sistemet e injektimit të tejpërtejmë (TFL)
English
Published 
2012-09-07 
267 
70 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit -Pjesa 4 : Koka e pusit nënujor dhe armatura e fontanës(bredhit) (ISO 13628 -4 : 2010/Cor 1:2011)
English
Published 
2010-09-22 
183 
61 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit -Pjesa 5 : Pragjet nënujore (ISO 13628 -5 : 2009)
English
Published 
2012-09-07 
132 
55 € 
PDF
Blej
Industrite e naftes dhe gazit natyral -Projektimi dhe shfrytezimi i sistemeve nenujor te prodhimit -Pjesa 6 : Sistemet e kontrollit nenujor te prodhimit (ISO 13628 -6 : 2006)
English
Published 
2012-09-07 
252 
70 € 
PDF
Blej
Industrite e naftes dhe gazit natyror -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit -Pjesa 7 : Sistemet e lidhjes së sipërfaqes/fundit të detit për përfundimin/riparimin
English
Published 
2012-09-07 
79 
45 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyral -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit -Pjesa 8 : Mjetet e kontrolluara ne distance (ROV) me sipërfaqe ndarëse me sistemet e prodhimit nënujor Petroleum and natural gas industries -Design and operation of subsea production systems -Part 8 : Remotely Operated Vehicle (ROV) interfaces on subsea production systems (ISO 13628 -8 : 2002)
English
Published 
2012-09-07 
34 
31 € 
PDF
Blej
Industrite e naftes dhe gazit natyror -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit -Pjesa 9 : Sistemet e ndërhyrjes me pajisje që komandohen në distancë Petroleum and natural gas industries -Design and operation of subsea production systems -Part 9 : Remotely Operated Tool (ROT) intervention systems (ISO 13628 -9 : 2000)