Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15376:2018

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15376:2018
SK EN 15376:2018
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2018-05-08
Regjistri Kombëtar: 230/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15376:2014
CEN/TC 19
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lëndët djegëse për automjete -Etanoli (alkoli etilik) si një component shtesë për benzinën -Metodat dhe kërkesat e provës

Titulli Anglisht

Automotive fuels - Ethanol as a blending component for petrol - Requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for marketed and delivered ethanol to be used as an extender for automotive fuel for petrol engine vehicles in accordance with the requirements of EN 228 [5]. It is applicable to ethanol used for blending at all levels up to and including 85 % (V/V). NOTE For the purposes of this document, the term “% (m/m)” and “% (V/V)” are used to represent the mass fraction, µ, and the volume fraction, φ, respectively.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 15376:2018 replaces SK EN 15376:2010 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-09-22 
10 
15 € 
PDF
Blej
Lëndët djegëse për automjete -Etanoli (alkoli etilik) si një component shtesë për benzinën -Metodat dhe kërkesat e provës