Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13776:2018

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13776:2018
SK EN 13776:2018
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2018-05-08
I tërhequr: 2024-03-07
Regjistri Kombëtar: 230/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13776:2013
CEN/TC 286
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Proçedurat e mbushjes dhe të zbrazjes së tankeve të gazit të lëngët të naftës LPG në rrugë

Titulli Anglisht

LPG equipment and accessories - Filling and discharge procedures for LPG road tankers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies filling, discharge and emergency procedures for road tankers equipped in accordance with EN 12252 used for the transportation of liquefied petroleum gas (LPG). This European Standard does not apply to "batteries of receptacles".

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13776:2018 replaces SK EN 13776:2007 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2007-08-15 
15 
20 € 
PDF
Blej
Proçedurat e mbushjes dhe të zbrazjes së tankeve të gazit të lëngët të naftës LPG në rrugë