Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60684-3-233:2018

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60684-3-233:2018
SK EN 60684-3-233:2018
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2018-06-18
Regjistri Kombëtar: 233/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60684-3-233:2006
CLC/SR 15
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Lidhjet me xhunto izoluese fleksibël-Pjesa 3: Specifikimet për tipe të veçanta të lidhjes me xhunto-Fleta 233: Lidhjet me xhunto prej fluorelastomeri, që tkurren në nxehtësi, të ndaluara për t'u përdorur në flakë, rezistente ndaj lëngjeve, raporti i tkurrjes 2 : 1

Titulli Anglisht

Flexible insulating sleeving - Part 3: Specifications for individual types of sleeving - Sheet 233: Heat-shrinkable fluoroelastomer sleeving, flame retarded, fluid resistant, shrink ratio 2:1

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard gives the requirements for two types of heat-shrinkable, flame retarded, fluid resistant, nominal shrink ratio 2:1, fluoroelastomer sleeving for use at temperatures up to 200 C: - Type A: thick wall; Type B: thin wall. These sleevings are normally supplied with internal diameters up to 51 mm, and the standard colour is black.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Shënimet

Ky standard zëvendëson standardin e shfuqizuar!
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-04-25 
15 
20 € 
PDF
Blej
Lidhjet me xhunto izoluese fleksibël -Pjesa 3 : Specifikimet për tipe të veçanta të lidhjes me xhunto -Fleta 211 : Lidhjet me xhunto që tkurren në nxehtësi, të përbëra prej poliolefine gjysëm të shtangëta, me raport tkurrjeje 2 : 1
English
Published 
2018-06-18 
15 
20 € 
PDF
Blej
Lidhjet me xhunto izoluese fleksibël-Pjesa 3: Specifikimet për tipe të veçanta të lidhjes me xhunto-Fleta 211: Lidhjet me xhunto që tkurren në nxehtësi, të përbëra prej poliolefine gjysëm të shtangëta, me raport tkurrjeje 2:1
English
Published 
2011-04-25 
15 
20 € 
PDF
Blej
Lidhjet me xhunto izoluese fleksibël Pjesa 3 : Specifikimet për tipe të veçanta të lidhjes me xhunto -Fleta 214 : Lidhjet me xhunto prej poliolefine që tkurren në nxehtësi jo të ndaluara për tu përdorur në flakë, raporti i tkurrjes 3 : 1 -Mure të trashë dhe mesatarë
English
Published 
2011-04-25 
15 
20 € 
PDF
Blej
Lidhjet me xhunto izoluese fleksibël Pjesa 3 : Specifikimet për tipe të veçanta të lidhjes me xhunto Fleta 216 : Lidhjet me xhunto të rrezikshme me zjarr të limituar, të ndaluara të përdoren për flakë, të tkurshme ndaj nxehtësisë
English
Withdrawn 
2011-04-25 
16 
20 € 
PDF
Blej
Lidhjet me xhunto izoluese fleksibël Pjesa 3 : Specifikimet për tipe të veçanta të lidhjes me xhunto -Fleta 233 : Lidhjet me xhunto prej fluorelastomeri, që tkurren në nxehtësi, të ndaluara për t'u përdorur në flakë, rezistente ndaj lëngjeve, raporti i tkurrjes 2 : 1
English
Withdrawn 
2011-04-25 
16 
20 € 
PDF
Blej
Lidhjet me xhunto izoluese fleksibël Pjesa 3 : Specifikimet për tipe të veçanta të lidhjes me xhunto -Fleta 246 : Lidhjet me xhunto prej poliolefinash, që tkurren në nxehtësi, me mure të dyfishta, të cilat nuk janë të ndaluara që të përdoren në flakë
English
Published 
2018-06-18 
15 
20 € 
PDF
Blej
Lidhjet me xhunto izoluese fleksibël Pjesa 3:Specifikimet për tipe të veçanta të lidhjes me xhunto-Fleta 246:Lidhjet me xhunto prej poliolefinash, që tkurren në nxehtësi, me mure të dyfishta, të cilat nuk janë të ndaluara që të përdoren në flakë