Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60099-4:2018

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60099-4:2018
SK EN 60099-4:2018
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 178
Publikuar: 2018-06-18
Regjistri Kombëtar: 233/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60099-4:2004
CLC/SR 37
Çmim: 61 €Titulli Shqip

Ndaluesit e vales goditëse-Pjesa 4: Ndaluesit e valës goditëse prej metal-oksidi pa ndërprerje për sistemet e rrymës alternative

Titulli Anglisht

Surge arresters - Part 4: Metal-oxide surge arresters without gaps for a.c. systems

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Applies to non-linear metal-oxide resistor type surge arresters without spark gaps designed to limit voltage surges on a.c. power circuits.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 60099-4:2018 replaces SK EN 60099-4:2011 - 2016-07-22

Shënimet

Ky standard zëvendëson standardin e shfuqizuar!
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2011-04-25 
53 
38 € 
PDF
Blej
Shkarkuesit -Pjesa 1 : Shkarkuesit e tipit të hapur me rezistor jo -linear për sistemet ac
English
Withdrawn 
2011-04-25 
161 
61 € 
PDF
Blej
Ndaluesit e vales goditëse Pjesa 4 : Ndaluesit e valës goditëse prej metal -oksidi pa ndërprerje për sistemet e rrymës alternative
English
Withdrawn 
2011-04-25 
68 
42 € 
PDF
Blej
Shkarkuesit -Pjesa 5 : Rekomandime për përzgjedhje dhe zbatim
English
Published 
2018-06-18 
149 
55 € 
PDF
Blej
Shkarkuesit-Pjesa 5: Rekomandime për përzgjedhje dhe zbatim