Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CLC/TS 61643-22:2018

Shtëpi » Standardizim » DS CLC/TS 61643-22:2018
DS CLC/TS 61643-22:2018
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 70
Publikuar: 2018-06-18
Regjistri Kombëtar: 233/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CLC/TS 61643-22:2016
CLC/TC 37A
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Pajisjet mbrojtëse të rrymës së tensionit të ulët -Pjesa 22: Pajisjet mbrojtëse të rrymës të lidhura me rrejtet e telekomunikacionit dhe të sinjalizimit -Zgjedhjet dhe parimet e zbatimit

Titulli Anglisht

Low-voltage surge protective devices - Part 22: Surge protective devices connected to telecommunications and signalling networks - Selection and application principles

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 61643-22:2015 describes the principles for the selection, operation, location and coordination of SPDs connected to telecommunication and signalling networks with nominal system voltages up to 1 000 V r.m.s. a.c. and 1 500 V d.c. This standard also addresses SPDs that incorporate protection for signalling lines and power lines in the same enclosure (so called multiservice SPDs). This second edition cancels and replaces the first edition published in 2004. This edition constitutes a technical revision. This edition includes the following significant technical changes with respect to the previous edition: - Update the use of multiservice SPDs (Article 8); - Comparison between SPD classification of IEC 61643-11 and IEC 61643-21 (7.3.3); - Consideration of new transmission systems as PoE (Annex F); - EMC requirements of SPDs (Annex G); - Maintenance cycles of SPDs (Annex I). Keywords: SPD, surge protective devices

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Shënimet

Ky standard zëvendëson standardin e shfuqizuar!
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-04-25 
239 
65 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse ndaj impulseve goditëse të tensionit të ulët Pjesa 12 : Pajisje mbrojtëse ndaj impulseve goditëse që lidhen me sistemet e shpërndarjes së fuqisë në tension të ulët -Parimet e zgjedhjes dhe zbatimit
English
Published 
2018-06-18 
237 
65 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse ndaj impulseve goditëse të tensionit të ulët-Pjesa 12: Pajisje mbrojtëse ndaj impulseve goditëse që lidhen me sistemet e shpërndarjes së fuqisë në tension të ulët -Parimet e zgjedhjes dhe zbatimit
English
Withdrawn 
2011-04-25 
92 
48 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse të rrymës së tensionit të ulët -Pjesa 22 : Pajisjet mbrojtëse të rrymës të lidhura me rrejtet e telekomunikacionit dhe të sinjalizimit -Zgjedhjet dhe parimet e zbatimit