Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CLC/TS 50539-12:2018

Shtëpi » Standardizim » CLC/TS 50539-12:2018
CLC/TS 50539-12:2018
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 36
Publikuar: 2018-06-18
I tërhequr: 2023-03-23
Regjistri Kombëtar: 233/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CLC/TS 50539-12:2013
CLC/TC 37A
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Pajisje mbrojtëse ndaj shkarkesave për tension të ulet-Pajisje mbrojtëse ndaj shkarkesave për zbatime specifike duke përfshire dhe rrymën e vazhduar-Pjesa 12: Parimet e përzgjedhjes dhe zbatimit-Pajisje mbrojtëse ndaj shkarkesave të lidhura me instalimet fotovoltaike

Titulli Anglisht

Low-voltage surge protective devices - Surge protective devices for specific application including d.c. - Part 12: Selection and application principles - SPDs connected to photovoltaic installations

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification describes the principles for selection, location, coordination and operation of SPDs to be connected to PV installations. The d.c. side is rated up to 1 500 V d.c. and the a.c. side, if any, is rated up to 1 000 V rms 50 Hz. The electrical installation starts from a PV generator or a set of interconnected PV modules with their cables, provided by the PV generator manufacturer, up to the user installation or the utility supply point. For PV installations including batteries, additional requirements will be necessary. NOTE 1 HD 60364-7-712, CLC/TS 61643-12 and EN 62305-4 are also applicable. NOTE 2 This Technical Specification deals only with SPDs, and not with SPDs components integrated inside equipment.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Shënimet

Ky standard zëvendëson standardin e shfuqizuar!