Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CLC/TS 61496-3:2018

Shtëpi » Standardizim » CLC/TS 61496-3:2018
CLC/TS 61496-3:2018
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 75
Publikuar: 2018-02-15
I tërhequr: 2024-03-11
Regjistri Kombëtar: 223/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CLC/TS 61496-3:2008
CLC/TC 44X
Çmim: 45 €



Titulli Shqip

Siguria e makinerisë Pajisjet mbrojtëse të ndjeshme ndaj elektricitetit Pjesa 3 : Kërkesa të veçanta për pajisjet që përdorin dispozitivë mbrojtës aktivë optiko elektronik të ndjeshme ndaj reflektimeve difuzive (AOPDDR)

Titulli Anglisht

Safety of machinery - Electro-sensitive protective equipment - Part 3: Particular requirements for Active Opto-electronic Protective Devices responsive to Diffuse Reflection (AOPDDR)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies additional requirements for the design, construction and testing of electro-sensitive protective equipment (ESPE) for the safeguarding of machinery, employing active opto-electronic protective devices responsive to diffuse reflection (AOPDDRs) for the sensing function.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Shënimet

Ky standard shfuqizohet nga edicioni i ri!