Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13081:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13081:2017
SK EN 13081:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 22
Publikuar: 2017-10-18
Regjistri Kombëtar: 206B/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13081:2008+A1:2012
CEN/TC 296
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme -Pajisjet e shërbimit për çisternat -Adaptori dhe mbledhësi për mbledhjen e avujve

Titulli Anglisht

Tanks for transport of dangerous goods - Service equipment for tanks - Vapour collection adaptor and coupler

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard covers the vapour collection adaptor and coupler used to achieve a vapour tight path between the transport tank and the stationary loading and unloading facilities. This European Standard specifies the performance requirements and the critical dimensions of the vapour recovery adaptor fitted to the tank and the mating coupler fitted to a hose or to pipework connected to the stationary loading and unloading facilities. It also specifies the tests necessary to verify the compliance of the equipment with this standard. The equipment specified by this European Standard is suitable for use with liquid petroleum products and other dangerous substances of Class 3 of ADR [2] which have a vapour pressure not exceeding 110 kPa, at 50 °C and petrol, and which have no sub-classification as toxic or corrosive.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13081:2017 replaces SK EN 13081:2012 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2012-11-20 
20 
23 € 
PDF
Blej
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme -Pajisjet e shërbimit për çisternat -Adaptori dhe mbledhësi për mbledhjen e avujve