Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 9801:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 9801:2017
SK EN ISO 9801:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2017-12-01
Regjistri Kombëtar: 213/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 9801:2009
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 9801:2009
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Instrumentet oftalmike -Lentet provë për kujdesin

Titulli Anglisht

Ophthalmic instruments - Trial case lenses (ISO 9801:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 9801:2009 specifies requirements for mounted ophthalmic full and/or reduced aperture trial case lenses for the determination of the refractive error of the eye. ISO 9801:2009 takes priority over ISO 15004-1, if differences exist.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-08-01 
16 
20 € 
PDF
Blej
Instrumentet oftalmike -Lentet provë për kujdesin