Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TR 12401:2017

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TR 12401:2017
DS CEN TR 12401:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2017-12-01
Regjistri Kombëtar: 213/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 12401:2009
CEN/TC 55
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Stomatologjia-Udhëzues për klasifikimin e pajisjeve dhe aksesorëve stomatologjik

Titulli Anglisht

Dentistry - Guidance on the classification of dental devices and accessories

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This CEN Technical Report provides guidance on the application of the classification rules in Council Directive 93/42 EEC of 14 June 1993, amended by Directive 2007/47/EC, concerning medical devices as they pertain to dental devices and accessories.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-11-26 
12 
17 € 
PDF
Blej
Stomatologjia -Udhëzues për klasifikimin e pajisjeve dhe aksesorëve stomatologjik