Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1146:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1146:2017
SK EN 1146:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 33
Publikuar: 2017-12-01
Regjistri Kombëtar: 213/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1146:2005
CEN/TC 79
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Pajisje mbrojtëse të frymëmarrjes -Aparate mbrojtëse të frymëmarrjes me funksion të pavarur, me qark të hapur të ajrit të ngjeshur, ku përfshihet një maskë për shpëtim -Kërkesat, prova dhe markimi Respiratory protective devices -Self -contained open -circuit compressed air breathing apparatus incorporating a hood for escape -Requirements, testing, marking

Titulli Anglisht

Respiratory protective devices - Self-contained open-circuit compressed air breathing apparatus incorporating a hood for escape - Requirements, testing, marking

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies minimum requirements for self-contained open-circuit compressed air breathing apparatus for escape only, incorporating a hood. Such equipment is intended for use in work situations where the risk on overpressurisation of the pressure vessels with their valves due to hot environmental conditions is low. Laboratory and practical performance tests are included for the assessment of compliance with the requirements. This European Standard does not apply to apparatus for work or to diving devices.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 1146:2017 replaces SK EN 1146:2013 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
33 
31 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të frymëmarrjes -Aparate mbrojtëse të frymëmarrjes me funksion të pavarur, me qark të hapur të ajrit të ngjeshur, ku përfshihet një maskë për shpëtim -Kërkesat, prova dhe markimi Respiratory protective devices -Self -contained open -circuit compressed air breathing apparatus incorporating a hood for escape -Requirements, testing, marking