Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 4135:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 4135:2017
SK EN ISO 4135:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 68
Publikuar: 2017-12-01
Regjistri Kombëtar: 213/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 4135:2001
CEN/TC 215
This standard is identical to:
ISO 4135:2001
ISO/TC 121/SC 4
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Pajisjet anestetike dhe te frymëmarrjes

Titulli Anglisht

Anaesthetic and respiratory equipment - Vocabulary (ISO 4135:2001)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Glossary of terms used in anaesthesiology, including physiological and equipment concepts.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2012-08-08 
66 
42 € 
PDF
Blej
Pajisjet anestetike dhe te frymëmarrjes