Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 7998:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 7998:2017
SK EN ISO 7998:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 32
Publikuar: 2017-12-01
Regjistri Kombëtar: 213/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 7998:2005
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 7998:2005
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Optika dhe instrumentat optikë -Skeletet e syzeve -Fjalori dhe lista e termave ekuivalente

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Spectacle frames - Lists of equivalent terms and vocabulary (ISO 7998:2005)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 7998:2005 defines commonly used terms relating to frames for spectacles and eyeglasses and lists equivalent terms in English, French, Russian, German, Italian, Spanish, American English, Japanese (with phonetic transcription) and Chinese for parts of such frames.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2012-08-08 
30 
29 € 
PDF
Blej
Optika dhe instrumentat optikë -Skeletet e syzeve -Fjalori dhe lista e termave ekuivalente