Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13237:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13237:2017
SK EN 13237:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 29
Publikuar: 2017-08-01
Regjistri Kombëtar: 196/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13237:2012
CEN/TC 305
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Mjediset potencialisht eksplozive -Termat dhe përkufizimet për pajisjet dhe sistemet mbrojtëse të destinuara për tu përdorur në mjediset potencialisht eksplozive

Titulli Anglisht

Potentially explosive atmospheres - Terms and definitions for equipment and protective systems intended for use in potentially explosive atmospheres

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies terms and definitions (vocabulary) to be used in suitable standards dealing with equipment and protective systems intended for use in potentially explosive atmospheres. NOTE Directive 94/9/EC concerning equipment and protective systems intended for use in potentially explosive atmospheres can be applicable to the type of machine or equipment covered by this European Standard. The present standard is not intended to provide means of complying with the essential health and safety requirements of Directive 94/9/EC.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 13237:2017 replaces SK EN 13237:2008 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2008-02-14 
25 
26 € 
PDF
Blej
Mjediset potencialisht eksplozive -Termat dhe përkufizimet për pajisjet dhe sistemet mbrojtëse të destinuara për tu përdorur në mjediset potencialisht eksplozive