Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 15225:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 15225:2016
SK EN ISO 15225:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 33
Publikuar: 2016-10-04
I tërhequr: 2022-04-04
Regjistri Kombëtar: 390/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 15225:2016
CEN/CLC/JTC 3
This standard is identical to:
ISO 15225:2016
ISO/TC 210
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Pajisje mjekësore - Menaxhimi i cilësisë - Struktura e sistemit të nomenklaturës për pajisjet mjekësore (ISO 15225:2010)

Titulli Anglisht

Medical devices - Quality management - Medical device nomenclature data structure (ISO 15225:2016)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 15225:2016 specifies rules and guidelines for a medical device nomenclature data structure, in order to facilitate cooperation and exchange of data used by regulatory bodies on an international level between interested parties, e.g. regulatory authorities, manufacturers, suppliers, healthcare providers and end users. ISO 15225:2016 includes guidelines for a minimum data set and its structure. These guidelines are provided for system designers setting up databases that utilize the nomenclature system described herein. The requirements contained in this International Standard are applicable to the development and maintenance of an international nomenclature for medical device identification. ISO 15225:2016 does not include the nomenclature itself, which is provided as a separate data file.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2015-11-16 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje mjekësore - Menaxhimi i cilësisë - Struktura e sistemit të nomenklaturës për pajisjet mjekësore (ISO 15225:2010)