Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CEN/ISO TR 6579-3:2016

Shtëpi » Standardizim » CEN/ISO TR 6579-3:2016
CEN/ISO TR 6579-3:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 42
Publikuar: 2016-01-11
I tërhequr: 2018-08-01
Regjistri Kombëtar: 143/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 6579-3:2014
CEN/TC 463
This standard is identical to:
ISO/TR 6579-3:2014
ISO/TC 34/SC 9
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin,numërimin dhe serotipimin e Salmonellës - Pjesa 3:Udhëzimet për serotipimin e Salmonellës spp. (ISO/TR 6579-3:2014)

Titulli Anglisht

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp. (ISO/TR 6579-3:2014)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 6579-3:2014 gives guidance on the procedure for serotyping Salmonella serovars and is applicable to the serotyping of pure cultures of Salmonella spp., independent of the source from which they are isolated.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.