Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13651:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13651:2016
SK EN 13651:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2016-07-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13651:2001
CEN/TC 223
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Përmirësuesit e tokës dhe mjedisit prodhues - Ekstratimi I elementeve ushqyes në klorur kalciumi/DTPA (CAT)

Titulli Anglisht

Soil improvers and growing media - Extraction of calcium chloride/DTPA (CAT) soluble nutrients

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies an extraction method for the routine determination of calcium chloride/DTPA (CAT-method) extractable nutrients and elements (as listed in annex B) in soil improvers or growing media. The method is not applicable to liming materials and preformed materials such as mineral wool slabs and foam slabs. NOTE The requirements of the standard may differ from the national legal requirements for the declaration of the products concerned.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-07-25 
18 
22 € 
PDF
Blej
Përmirësuesit e tokës dhe mjedisit prodhues - Ekstratimi I elementeve ushqyes në klorur kalciumi/DTPA (CAT)