Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12014-5:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12014-5:2016
SK EN 12014-5:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2016-07-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12014-5:1997
CEN/TC 275
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Produkte ushqimore - Përcaktimi i përmbajtjes së nitrateve dhe/ apo nitriteve - Pjesa 5: Përcaktimi enzimatik i përmbajtjes së nitrateve në ushqimet që përmbajnë perime të destinuara për foshnja dhe fëmijë të vegjël

Titulli Anglisht

Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 5: Enzymatic determination of nitrate content of vegetable-containing food for babies and infants

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies an enzymatic method for the determination of vegetable-containing food for babies and infants °1], °2]. This method is applicable to nitrate contents in the range of 50 mg/kg to 200 mg/kg. °1] c is the substance concentration °2] These reagents are included in commercially available test kits. If these kits are used, follow the manufacturer''s instructions.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2010-01-11 
12 € 
PDF
Blej
Produkte ushqimore -Percaktimi i permbajtjes se nitrateve dhe/ose nitriteve Pjesa 1 : Konsiderata te pergjithshme
English
Withdrawn 
2016-07-25 
15 
20 € 
PDF
Blej
Produkte ushqimore - Përcaktimi i përmbajtjes së nitrateve dhe/ apo nitriteve - Pjesa 2:Metoda kromatografike në fazë të lëngët dhe performance të lartë dhe metoda e shkembimit jonik (HPLC/IC) për përcaktimin e përmbajtjes së nitrateve në perime dhe produ
English
Withdrawn 
2016-07-25 
15 
20 € 
PDF
Blej
Produkte ushqimore - Përcaktimi i përmbajtjes së nitrateve dhe/ apo nitriteve - Pjesa 2:Metoda kromatografike në fazë të lëngët dhe performance të lartë dhe metoda e shkembimit jonik (HPLC/IC) për përcaktimin e përmbajtjes së nitrateve në perime dhe produ
English
Published 
2013-12-23 
16 
20 € 
PDF
Blej
Produkte ushqimore -Përcaktimi i përmbajtjes së nitratit dhe/ose nitritit -Pjesa 3 : Përcaktimi spektrometrik i permbajtjes se nitrateve dhe nitriteve në produktet e mishit, pas reduktimit enzimatik të nitratit ne nitritit
English
Published 
2013-12-23 
18 
22 € 
PDF
Blej
Produkte ushqimore -Përcaktimi i përmbajtjes së nitratit dhe/ose nitritit -Pjesa 4 : Metoda kromatografike me shkembim jonik (IC) per percaktimin e permbajtjes se nitriteve dhe nitrateve ne produktet e mishit
English
Published 
2013-12-23 
12 
17 € 
PDF
Blej
Produkte ushqimore -Përcaktimi i përmbajtjes së nitrateve dhe/ apo nitriteve -Pjesa 7 : Metoda me rrjedhje të vazhdueshme për përcaktimin e përmbajtjes së nitrateve në perime dhe produkte perimesh pas reduktimit me kadmium