Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CEN ISO TS 20836:2016

Shtëpi » Standardizim » CEN ISO TS 20836:2016
CEN ISO TS 20836:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 24
Publikuar: 2016-09-26
I tërhequr: 2023-03-01
Regjistri Kombëtar: 159/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 20836:2005
CEN/TC 463
This standard is identical to:
ISO/TS 20836:2005
ISO/TC 34/SC 9
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Mikrobiologjia e ushqimeve dhe materialeve për ushqimin e kafshëve – Reaksioni zinxhir polymerase (PCR) për zbulimin e patogjenëve që lindin në ushqime – Prova e performances për ciklet termike

Titulli Anglisht

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Performance testing for thermal cyclers (ISO/TS 20836:2005)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 20836:2005 provides basic requirements for the installation, performance and maintenance of thermal cyclers. Although thermal cyclers are robust technical equipment, they do require regular maintenance. Their cooling/heating elements have a limited lifetime. Proper functioning of the cooling/heating element depends both on the quality of the cooling/heating devices and proper use and care. In addition to outlining the requirement for a defined maintenance programme, procedures are described for the determination of thermal cycler performance by biochemical or physical methods.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.