Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CR 13505:2016

Shtëpi » Standardizim » CR 13505:2016
CR 13505:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2016-09-26
I tërhequr: 2023-03-01
Regjistri Kombëtar: 159/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CR 13505:1999
CEN/TC 275
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Analizat e ushqimit - Biotoksinat - Kriteret e metodave analitike të mykotoksinave

Titulli Anglisht

Food analysis - Biotoxins - Criteria of analytical methods of mycotoxins

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This CEN Report gives criteria for the selection of methods of analysis for mycotoxins. Criteria covered are the repeatability, reproducibility, recovery, extraction solvents, applicability and food types. Performance criteria are included for aflatoxin B1, total of aflatoxins B1, B2, G1 and G2, aflatoxin M1, ochratoxin A, patulin, fumonisin B1, fumonisin B2, deoxynivalenol, nivalenol, HT-2 toxin, T-2 toxin and zearalenone.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.