Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CEN/TS 14235:2016

Shtëpi » Standardizim » CEN/TS 14235:2016
CEN/TS 14235:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 58
Publikuar: 2016-07-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 14235:2002
CEN/TC 194
Çmim: 38 €



Titulli Shqip

Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimin - Veshje polimerike mbi substratet metalike – Udhëzues për zgjedhjen e kushteve dhe metodave të proves për migrimin e përgjithshëm

Titulli Anglisht

Materials and articles in contact with foodstuffs - Polymeric coatings on metal substrates - Guide to the selection of conditions and test methods for overall migration

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification gives guidelines for the selection of the appropriate conditions and test methods for the determination of overall migration into food simulants and test media from polymeric coatings on metal substrates which are intended to come into contact with foodstuffs and a test method for overall migration into aqueous simulants by article filling from polymeric coatings on food and beverage cans and non-stick coatings. NOTE Polymeric coatings on metal substrates are not yet included in the scope of any European Union Directive. This Technical Specification has been prepared to assist in the development of such a Directive.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-07-25 
58 
38 € 
PDF
Blej
Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimin - Veshje polimerike mbi substratet metalike – Udhëzues për zgjedhjen e kushteve dhe metodave të proves për migrimin e përgjithshëm