Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 11923:2016

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 11923:2016
SK ISO 11923:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2016-07-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 11923:1997
ISO/TC 147/SC 2
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Cilësi e ujit - Përcaktimi i kërkesës për oksigjen biokimik pas n ditëve (BODn) - Pjesa 2: Metoda për mostrat e paholluara

Titulli Anglisht

Water quality -- Determination of suspended solids by filtration through glass-fibre filters

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.