Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1123-3:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1123-3:2016
SK EN 1123-3:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 31
Publikuar: 2016-07-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1123-3:2004
CEN/TC 165
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Tubat dhe rakorderite e tubave prej çeliku te galvanizuar ne te nxehte dhe me saldim gjatesor. me bokull bashkuese per sistemet e ujrave te shkarkimit - Pjesa 3:Permasat dhe kerkesat speciale per sistemet drenazhimit ne ndertimin e anijeve

Titulli Anglisht

Pipes and fittings of longitudinally welded hot-dip galvanized steel pipes with spigot and socket for waste water systems - Part 3: Dimensions and special requirements for vacuum drainage systems and for drainage systems in ship-building

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies requirements, dimensions and tolerances for pipes and fittings of longitudinally welded, hot-dip galvanized steel pipe with spigot and socket used for vacuum drainage systems inside and outside buildings and for gravity and vacuum drainage systems on ships and floating maritime structures 1) : .above freeboard deck as long as the heeling is taken into account in the event of damage when installed above freeboard deck on passenger ships; .inside a watertight compartment below freeboard deck; .with direct connection to the outboard (not permitted below freeboard deck); .inside tanks as long as these are not filled with foreign media and are not cargo tanks. On well-anchored maritime structures, this standard applies to pipes and fittings of longitudinally welded hot-dip galvanized steel pipe with spigot and socket used in drainage systems in the living area. NOTE Pipes and fittings according to this document may also be used in central vacuum cleaning installations, in vacuum suction lifting installations, in chip transporting installations and in other waste water and process pipes as long as the media to be discharged do not damage the components or the health and safety of the personnel. For other pipes, this document only applies if agreed with the relevant operators and following prior consultation with the manufacturer. This document contains a designation system for the different types of pipes and fittings for easy identification of each component. This document is only applicable in conjunction with EN 1123-1. It does not apply to the marking of products for which EN 1123-1/A1 is applicable.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-03-30 
32 
29 € 
PDF
Blej
Tubat dhe rekorderitë e tubave prej çeliku të galvanizuar në të nxehtë dhe me saldim gjatësorë , me bokoll bashkuese për sistemet e ujrave të shkarkimit -Pjesa 1 : Kërkesat , provat , kontrolli i cilësisë
English
Published 
2016-07-13 
63 
42 € 
PDF
Blej
Tuba dhe rakorderitë e tubave prej çeliku të galvanizuar në të nxehte dhe me saldim gjatësor. me bokull bashkuese për sistemet e ujërave të shkarkimit - Pjesa 2: Përmasat