Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1123-2:2006+A1:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1123-2:2006+A1:2016
SK EN 1123-2:2006+A1:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 63
Publikuar: 2016-07-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1123-2:2006+A1:2007
CEN/TC 165
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Tuba dhe rakorderitë e tubave prej çeliku të galvanizuar në të nxehte dhe me saldim gjatësor. me bokull bashkuese për sistemet e ujërave të shkarkimit - Pjesa 2: Përmasat

Titulli Anglisht

Pipes and fittings of longitudinally welded hot-dip galvanized steel tube with spigot and socket for waste water systems - Part 2: Dimensions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard applies to pipes and fittings of longitudinally welded hot-dip galvanized steel pipes with spigot and socket for waste water systems. It specifies dimensions and tolerances for pipes, fittings, pipe connectors and seals and establishes a system of designations for the different pipe and fitting types that conform to the stated requirements. This standard is only valid in connection with EN 1123-1. This standard does not apply to the marking of products. EN 1123-1 applies to the marking.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-03-30 
32 
29 € 
PDF
Blej
Tubat dhe rekorderitë e tubave prej çeliku të galvanizuar në të nxehtë dhe me saldim gjatësorë , me bokoll bashkuese për sistemet e ujrave të shkarkimit -Pjesa 1 : Kërkesat , provat , kontrolli i cilësisë
English
Published 
2016-07-13 
31 
29 € 
PDF
Blej
Tubat dhe rakorderite e tubave prej çeliku te galvanizuar ne te nxehte dhe me saldim gjatesor. me bokull bashkuese per sistemet e ujrave te shkarkimit - Pjesa 3:Permasat dhe kerkesat speciale per sistemet drenazhimit ne ndertimin e anijeve