Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1074-5:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1074-5:2016
SK EN 1074-5:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2016-07-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1074-5:2001
CEN/TC 69
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Ventilat për furnizim me ujë - Përputhja me kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatjes për përdorimin - Pjesa 5 : Ventilat e kontrollit

Titulli Anglisht

Valves for water supply - Fitness for purpose requirements and appropriate verification tests - Part 5: Control valves

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of the standard determines the special requirements and tests to be applied to control valves for a range PN 6 to PN 25, the nominal dimensions of which are as defined in Part 1. The Type tests shall be carried out on valves of DN <= 500, by agreement between the supplier and purchaser, for higher DNs. This Part 5 does not deal with the performance of control valve accessories whether or not these form an integral part of the valves.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-07-20 
20 
23 € 
PDF
Blej
Ventilët për furnizimin me ujë - Përshtatja për destinacionin, kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithëshme
English
Published 
2011-08-26 
15 
20 € 
PDF
Blej
Ventilët për furnizimin me ujë -Përshtatja për destinacionin, kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë -Pjesa 2 : Ventilat veçues
English
Published 
2016-07-20 
11 
17 € 
PDF
Blej
Ventilat për furnizim me ujë - Përputhja me kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë - Pjesa 3 : Ventilat e kontrollit
English
Published 
2016-07-20 
16 
20 € 
PDF
Blej
Ventilët për furnizimin me ujë - Përshtatja për destinacionin. kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë - Pjesa 4 : Ventilat e ajrit
English
Withdrawn 
2011-08-26 
22 
25 € 
PDF
Blej
Valvolat për furnizimin me ujë Pёrshtatja me kërkesat e destinacionit dhe provat e duhura tё verifikimit -Pjesa 6 : Hidrantët
English
Published 
2017-10-18 
24 
26 € 
PDF
Blej
Valvolat për furnizimin me ujë Pёrshtatja me kërkesat e destinacionit dhe provat e duhura tё verifikimit -Pjesa 6 : Hidrantët