Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1074-3:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1074-3:2016
SK EN 1074-3:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2016-07-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1074-3:2000
CEN/TC 69
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Ventilat për furnizim me ujë - Përputhja me kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë - Pjesa 3 : Ventilat e kontrollit

Titulli Anglisht

Valves for water supply - Fitness for purpose requirements and appropriate verification tests - Part 3: Check valves

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard defines the minimum fitness for purpose requirements for check valves to be used in, or connected to, water supply pipe systems, above orbelow ground (see prEN 805:1996), carrying water intended for human consumption.This standard specifies the design requirements, the performance requirements and the conformity assessment method for check valves, whatever their type and materials. This standard applies in priority to any product or test standard: the requirements from other standards apply only when this standard refers to them.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-07-20 
20 
23 € 
PDF
Blej
Ventilët për furnizimin me ujë - Përshtatja për destinacionin, kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithëshme
English
Published 
2011-08-26 
15 
20 € 
PDF
Blej
Ventilët për furnizimin me ujë -Përshtatja për destinacionin, kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë -Pjesa 2 : Ventilat veçues
English
Published 
2016-07-20 
16 
20 € 
PDF
Blej
Ventilët për furnizimin me ujë - Përshtatja për destinacionin. kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatshmërisë - Pjesa 4 : Ventilat e ajrit
English
Published 
2016-07-20 
16 
20 € 
PDF
Blej
Ventilat për furnizim me ujë - Përputhja me kërkesat dhe provat e verifikimit të përshtatjes për përdorimin - Pjesa 5 : Ventilat e kontrollit
English
Withdrawn 
2011-08-26 
22 
25 € 
PDF
Blej
Valvolat për furnizimin me ujë Pёrshtatja me kërkesat e destinacionit dhe provat e duhura tё verifikimit -Pjesa 6 : Hidrantët
English
Published 
2017-10-18 
24 
26 € 
PDF
Blej
Valvolat për furnizimin me ujë Pёrshtatja me kërkesat e destinacionit dhe provat e duhura tё verifikimit -Pjesa 6 : Hidrantët