Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 8429:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 8429:2016
SK EN ISO 8429:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 5
Publikuar: 2016-07-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 8429:1996
CEN/TC 170
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Optikat dhe instrumentat optikë - Oftalmologjia - Shkalla e shkallëzuar

Titulli Anglisht

Optics and optical instruments - Ophthalmology - Graduated dial scale (ISO 8429:1986)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.