Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 12865:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 12865:2016
SK EN ISO 12865:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2016-07-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 12865:2006
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 12865:2006
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Instrumentat oftalmike - Retinoskopët

Titulli Anglisht

Ophthalmic instruments - Retinoscopes (ISO 12865:2006)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 12865:2006, together with ISO 15004-1, specifies minimum requirements and test methods for hand-held streak and spot retinoscopes for use in objective determination of the refractive errors of the eye. ISO 12865:2006 takes precedence over ISO 15004-1, if differences exist.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.