Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 11987:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 11987:2016
SK EN ISO 11987:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2016-07-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 11987:2012
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 11987:2012
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Optikat oftalmike - Lentet e kontaktit - Përcaktimi i kohës së konsevimit (ISO 11987:2012)

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Contact lenses - Determination of shelf-life (ISO 11987:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 11987:2012 specifies test procedures for determining the stability of contact lenses once placed in their final packaging during storage and distribution.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.