Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 11986:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 11986:2016
SK EN ISO 11986:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2016-07-20
I tërhequr: 2020-09-18
Regjistri Kombëtar: 324/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 11986:2010
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 11986:2010
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Optikat oftalmike - Lentet e kontaktit dhe produktet e kujdesit për lentet - Përcaktimi i ruajtjes së aspirimit dhe çlirimi (ISO 11986:2010)

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Contact lenses and contact lens care products - Determination of preservative uptake and release (ISO 11986:2010)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 11986:2010 provides general procedures for the selection of methods, preparation of samples, and conduct of testing for the uptake and release of preservatives from contact lenses.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.