Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 11978:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 11978:2016
SK EN ISO 11978:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2016-07-20
I tërhequr: 2020-09-18
Regjistri Kombëtar: 324/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 11978:2014
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 11978:2014
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Optika oftalmike - Lentet e kontaktit dhe produkte të kujdesit të lenteve të kontaktit - Etiketimi

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Contact lenses and contact lens care products - Labelling (ISO 11978:2014)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 11978:2014 specifies the information to be provided by the manufacturer of contact lenses and contact lens care products to ensure the correct and safe use of these devices and their accessories by both types of users of contact lenses: the eye care professional and the contact lens wearer.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.