Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14139:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14139:2016
SK EN 14139:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2016-07-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14139:2010
CEN/TC 170
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Optikat oftalmike - Specifikimet për syzet e gatshme për t'i vënë

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Specifications for ready-to-wear spectacles

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the minimum requirements for complete ready-to-wear spectacles. These are not intended for regular use without the approval of an eye-care professional.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.