Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12628:1999/AC:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12628:1999/AC:2015
SK EN 12628:1999/AC:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2015-11-16
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12628:1999/AC:2000
CEN/TC 136
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Aksesoret per zhytje - Pajisjet e kombinuara per pluskim (notim) dhe per shpetim - Kerkesa per funksionimin dhe per sigurine - Metodat e proves

Titulli Anglisht

Diving accessories - Combined buoyancy and rescue devices - Functional and safety requirements, test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-12-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Akcesoret për zhytje -Pajisjet e kombinuara për pluksim (notim) dhe për shpetim -Kërkesat për funksionimin dhe për sigurinë -Metodat e provës