Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1082-2:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1082-2:2015
SK EN 1082-2:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2015-11-03
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1082-2:2000
CEN/TC 162
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtese - Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve per mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores - Pjesa 2: Dorashkat me thurje zinxhir dhe mbrojteset e kraheve

Titulli Anglisht

Protective clothing - Gloves and arm guards protecting against cuts and stabs by hand knives - Part 2: Gloves and arm guards made of material other than chain mail

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for the design, cut resistance, penetration resistance, and ergonomic characteristics of cut resistant gloves, arm guards and protective sleeves made of materials other than chain mail and rigid metal and plastics, and providing less cut and stab protection than the products specified in Part 1 of this Standard and are intended to be used only in work where the knife is not finely pointed or it is used only to cut away from the hand and arm.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-11-03 
45 
34 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtese - Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve per mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores - Pjesa 1: Doreza dhe mbrojtese te kraheve me veshje me - talike
English
Published 
2013-05-13 
16 
20 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve për mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores -Pjesa 3 : Prova në prerje me goditje tekstileve, lekurës dhe materialeve të tjera