Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1082-1:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1082-1:2015
SK EN 1082-1:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 45
Publikuar: 2015-11-03
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1082-1:1996
CEN/TC 162
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtese - Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve per mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores - Pjesa 1: Doreza dhe mbrojtese te kraheve me veshje me - talike

Titulli Anglisht

Protective clothing - Gloves and arm guards protecting against cuts and stabs by hand knives - Part 1: Chain mail gloves and arm guards

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for the design, penetration resistance, ergonomic characteristics, straps, weight, material, marking and instructions for use, of gloves and arm guards. It also specifies the appropriate test methods. This European Standard applies to protective chain mail gloves and to metal and plastics arm guards for use with hand knives.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-11-03 
18 
22 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtese - Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve per mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores - Pjesa 2: Dorashkat me thurje zinxhir dhe mbrojteset e kraheve
English
Published 
2013-05-13 
16 
20 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Dorashkat dhe mbrojteset e kraheve për mbrojtjen nga prerjet dhe plagosjet nga thikat e dores -Pjesa 3 : Prova në prerje me goditje tekstileve, lekurës dhe materialeve të tjera