Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1078:2012+A1:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1078:2012+A1:2016
SK EN 1078:2012+A1:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2016-01-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1078:2012+A1:2012
CEN/TC 158
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Helmetat për çiklistët me pedal dhe patinatorët

Titulli Anglisht

Helmets for pedal cyclists and for users of skateboards and roller skates

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for helmets worn by users of pedal cycles, skateboards and roller skates. Requirements and the corresponding methods of test are given for the following: - construction, including field of vision; - shock absorbing properties; - retention system properties, including chin strap and fastening devices; - marking and information.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.