Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CR 13464:2015

Shtëpi » Standardizim » DS CR 13464:2015
DS CR 13464:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 36
Publikuar: 2015-11-03
I tërhequr: 2022-02-28
Regjistri Kombëtar: 380/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CR 13464:1999
CEN/TC 85
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Udhëzues për përzgjedhje, përdorim dhe mirëmbajtje të mbrojtësve profesional të syve dhe fytyrës

Titulli Anglisht

Guide to selection, use and maintenance of occupational eye and face protectors

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This technical report is intended for information only. It relates to all types of personal eye and face protectors used against various hazards as encountered in industry, commerce, laboratories, educational establishments, DIY activities, etc. which may damage the eye or impair vision with the exception of ionising radiation such as X-rays and low temperature infra-red (IR) radiation. This report does not include guidance on the use of sport, leisure or vehicular eye-protectors.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.