Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12270:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12270:2016
SK EN 12270:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2016-06-16
Regjistri Kombëtar: 152/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12270:2013
CEN/TC 136
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Pajisjet për ngjitje në mal - Pykat - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Mountaineering equipment - Chocks - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety requirements and test methods for chocks for use in mountaineering including climbing.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Shënimet

Shfuqizon EN 12271:1998
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-12-14 
15 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal -Pykat -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës