Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13227:2002/AC:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13227:2002/AC:2015
SK EN 13227:2002/AC:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 32
Publikuar: 2015-09-21
I tërhequr: 2022-03-14
Regjistri Kombëtar: 385/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13227:2002/AC:2007
CEN/TC 175
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Dysheme druri – Element prej druri masiv pa kapje

Titulli Anglisht

Wood flooring - Solid lamparquet products

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.