Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13228:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13228:2015
SK EN 13228:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2015-09-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13228:2011
CEN/TC 175
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Dysheme druri – Elementet e dyshemeve me dru masiv të veshur duke përfshirë dhe blloqet me sistem ndërbashkues

Titulli Anglisht

Wood flooring - Solid wood overlay flooring elements including blocks with an interlocking system

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the characteristics of solid wood overlay flooring including blocks with an interlocking system for internal use as flooring. It applies to elements. This standard covers elements with and without surface coating.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.