Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13307-1:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13307-1:2015
SK EN 13307-1:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2015-09-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13307-1:2006
CEN/TC 175
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Veshje druri dhe profile gjysëm të gatshme për përdorime jo strukturale

Titulli Anglisht

Timber blanks and semi-finished profiles for non-structural uses - Part 1: Requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for timber blanks and semi-finished profiles for non-structural uses, including glued laminated and glued finger jointed products. This Standard gives specific requirements for dimensions, stability and moisture content. This Standard applies to hardwood and to softwood for use in joinery. Production control requirements and tests are given in prCEN/TS 13307-2.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.