Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13489:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13489:2015
SK EN 13489:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2015-09-21
I tërhequr: 2022-03-14
Regjistri Kombëtar: 385/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13489:2002
CEN/TC 175
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Shtrimi i dyshemeve me dru - Elementë të parketit me shumë shtresa

Titulli Anglisht

Wood flooring - Multi-layer parquet elements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard defines characteristics of Multi-layer Parquet for internal use as flooring.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13489:2022 replaces SK EN 13489:2015 - 2020-01-30
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-11-29 
29 
28 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemesë nga druri dhe shtrimi i parketit - Elementët e parketit me shumë shtresa